Over ons

Welkom bij D.E. IT Consultancy

Het IT consultancybureau dat u helpt bij uw IT-gerelateerde zaken. 

Wie zijn wij

Wij zijn D.E. IT Consultancy, het consultancybureau voor IT-gerelateerde zaken, gevestigd in Someren.

Onze missie

Wij staan voor kwaliteit, precisie en behulpzaamheid. Samen met de klant zullen wij er alles aan doen om een zo goed mogelijke oplossing te creëren.

Wat we doen

Wij helpen klanten bij alle IT-gerelateerde vragen. Onze diensten spreiden zich van advies tot aan het ontwikkelen en implementeren van oplossingen.

Onze geschiedenis

D.E. IT Consultancy is opgericht in Mei 2020. Wij zijn begonnen met de intentie om startende ondernemers uit de regio Someren te helpen bij het opzetten van hun onderneming en de IT-gerelateerde zaken die hiermee gemoeid gaan. Dit begon met het ontwerpen van logo's, ontwikkelen van simpele bedrijfssoftware en het opzetten van websites. Ondertussen hebben wij onze doelgroep verbreed door het helpen van gevestigde middelgrote en kleine bedrijven bij het digitaliseren van hun onderneming.

Waarom voor ons kiezen?

  • Persoonlijke aanpak

    Wij gaan altijd voor een persoonlijk aanpak. Volgens onze filosofie moet een project altijd uitgevoerd worden in samenwerking met de klant. Klantbetrokkenheid en een goede afstemming tussen de verschillende partijen zorgt voor het best mogelijke resultaat.

  • Kwaliteit en precisie

    Wij staan voor kwaliteit en precisie. Wij staan garant voor een resultaat dat voldoet aan uw eisen en verwachtingen. Als u niet tevreden bent, zijn wij dat ook niet.

  • Flexibiliteit

    Wij begrijpen dat ondernemers het druk hebben. Daarom zorgen wij altijd voor korte contactmomenten op momenten die u uitkomen. daarnaast zijn wij ook 's avonds en in het weekend bereikbaar.

Wilt u een project met ons starten?

Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo goed mogelijk van dienst zijn.

Scroll naar boven