uitgelichte afbeelding van den eijnde

Klanten administratie systeem voor van den Eijnde Woninginrichting

Ons allereerste grootte project. Dit jaar hebben wij een klanten administratie systeem mogen ontwikkelen voor van den Eijnde Woninginrichting. Van den Eijnde Woninginrichting is een familiebedrijf gevestigd in Someren. Ze houden zich al meer dan 50 jaar bezig met alles rondom de inrichting van huizen. De opdracht was om een simpele bedrijfsapplicatie te ontwikkelen. Deze applicatie moest de administratie rondom klanten en opdrachten verbeteren. Wij hebben de papieren administratie dus mogen digitaliseren.


Klanten administratie systeem voor van den Eijnde Woninginrichting

Zoals hierboven beschreven is de administratie van klanten en opdrachten gedigitaliseerd. Voorheen werd iedere opdracht op een vel papier geschreven. Dit vel papier werd in een map gedaan. Aan de hand van deze map werd de planning gemaakt. Deze methode was niet overzichtelijk.

Om dit te digitaliseren is een simpele bedrijfsapplicatie ontwikkelt. Met deze applicatie kunnen opdrachten met een druk op de knop ingevoerd worden. Ook kunnen de opdrachten direct als voltooid worden gemeld of verwijderd.

Wij hebben geadviseerd om de applicatie te ontwikkelen met Microsoft Access. Deze software is vaak inbegrepen in de pakketten van Microsoft Office.

Door gebruik te maken van de gratis ‘leesversie’ van Microsoft Access zijn er geen software kosten gemaakt. De applicatie is zo opgezet dat meerdere mensen gelijktijdig met de applicatie kunnen werken. Bovenaan de lijst staan enkele invoervelden waarmee de resultaten naar wens gefilterd kunnen worden. Met een druk op de knop kunnen de gefilterde resultaten worden afgedrukt.

Wij zijn erg tevreden met het uiteindelijke resultaat en hopen dat van den Eijnde Woninginrichting dit ook is. Wij wensen ze veel plezier met deze applicatie.

“Super fijn! Wij wilden een snelle oplossing om onze papieren administratie te vervangen. Het nieuwe systeem is een enorme verbetering. De persoonlijke manier van werken en de no-nonsense aanpak waren top.”

Benny van den Eijnde | Mede-eigenaar | van den Eijnde Woninginrichting

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Scroll naar boven