uitgelichte afbeelding eml

Online cursus website voor E.M.L. – Online Education B.V.

Dit jaar hebben wij onze grootste opdracht tot nu toe mogen uitvoeren. Voor E.M.L. – Online Education B.V. hebben we een online cursus website ontwikkelt. Voorheen maakte E.M.L gebruik van meerdere websites, met op iedere websites een enkele cursus. De opdracht was om een platform te ontwikkelen waarop klanten zich kunnen registreren, aanmelden voor cursussen en deze cursussen direct volgen op de website zelf.


Online cursus website voor E.M.L – Online Education B.V.

Naast de hierboven genoemde aspecten was het ook van belang dat cursussen toegevoegd, gewijzigd en verwijderd konden worden. De klant moest zelf in staat zijn om dit te kunnen doen. Daarom hebben wij geadviseerd om een WordPress website te nemen. Dit biedt flexibiliteit, verkort de ontwikkeltijd en biedt een enorme hoeveelheid functionaliteiten.

Tijdens de ontwikkeling hebben we wekelijks samen gezeten met de klant. Dit om de voorgang te bekijken en bij te sturen waar mogelijk. Deze samenwerking was erg positief en heeft ervoor gezorgd dat de klant gedurende het project betrokken bleef bij de ontwikkeling.

De website is sinds deze maand in gebruik genomen. Tot dusver zijn de reacties erg positief. Er komen minder vragen van klanten binnen over hoe de website gebruikt moet worden, de administratieve last is een stuk minder en klanten lijken tevreden over het uiterlijk van de website en de functionaliteiten die deze biedt.

Wij zijn erg tevreden met de cursus website voor E.M.L. – Online Education B.V. Naast het correct functioneren van de website presteert deze ook goed bij zoekmachines en in website optimalisatie overzichten. Wij hopen dat E.M.L. – Online Education B.V. nog veel plezier gaat beleven aan deze website. Daarnaast wensen wij de huidige en toekomstige cursisten veel leerplezier toe!

“D.E. IT Consultancy is de perfecte partner gebleken om deze website te ontwikkelen. De persoonlijke aanpak en snelle resultaten waren erg prettig.”

Nick van Mierlo | Founder & CEO | E.M.L. – Online Education B.V.
nickvanmierlo

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zullen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Scroll naar boven